Logo Houten dromen png

Over Ons

Over Ons

Onze liefde voor hout

Wij zijn Petrik en Judith Kolbrink. Enkele jaren terug ontdekten we hoe leuk het is om bezig te zijn met inkoop en verkoop, reclame maken voor producten. In dit geval ging het om houten kerstbomen die we thuis, aan de keukentafel, lakten en in elkaar zetten. De verkoop verliep enorm goed en we kregen de smaak te pakken. Helaas was er na 2 jaar geen interesse meer in houten kerstbomen en stagneerde de verkoop. In 2015 raakte Petrik door reorganisatie zijn baan kwijt. Omdat thuis zitten niets voor hem is begon hij aan een nieuwe uitdaging. Houten container ombouwen.

Dit begon bij ons voor het huis. Blijkbaar waren er meer mensen die zich ergerden aan de lelijke containers voor of achter in de tuin. Nog voordat wij onze eigen ombouw hadden geplaatst was deze al afgehaald en verkocht.

Al snel begon de vraag naar houten ombouwen te stijgen en was er meer ruimte nodig dan onze oprit. En de mogelijkheid om voor onszelf te beginnen deed zich voor. We besloten de sprong te nemen. We hadden immers niets te verliezen. Op de bank zitten met een uitkering was geen optie en die leuke baan kwam maar steeds niet voorbij.

Zo begon het, in september 2016. Door keihard te werken zijn we dit jaar (2021) al 5 jaar bezig met onze ‘Houten dromen’. Inmiddels hebben we onze oprit verruild voor een bedrijfshal op het Twentse platteland. Onze zaaghal werd uitgebreid met een lakhal en vertrekhal. 

Levering

Wij leveren Gratis door heel Nederland door middel van een vrachtwagen van MJT. Ophalen is ook mogelijk, het bouwpakket past namelijk in een (lege) auto.

De container wordt aangeboden als bouwpakket met een duidelijke montagehandleiding.

Ook de tuin netjes afgewerkt hebben? Ontvang tijdelijk €30,- korting bij aanschaf van een containerombouw met de kortingscode ‘korting30’.